Solutii de Hidroizolare

Calitate, personal calificat si o gama variata de produse hidroizolatoare care asigura confort pe toata durata de exploatare a constructiei.

Cere Oferta cu Gmail Suna

SERVICII DE HIDROIZOLARE

Sistemul de hidroizolare se alege in functie de stratul suport, destinatia cladirii, destinatia terasei circulabila/necirculabila si in functie de stratul final: gresie(as exclude aceasta solutie din start), terasa tip deck, pardosea flotanta, granit, s.a. Pentru a oferi aceste servicii este nevoie de o inspectie vizuala la fata locului, de o discutie in prealabil cu beneficiarul pentru a stabili cea mai buna si utila solutie pntru acesta. Serviciile pe care le oferim pot fi de trei tipuri:

Hidroizolatii cu membrane sintetice

Solutiile sintetice(membrane PVC, FPO, TPO) – sunt solutii mai de nisa, pot fi executate lucrarile de oameni doar specializati si cu o experienta mare in domeniu, altfel se poate executa pe o perioada de scurta durata 2-3 ani. Membranele sintetice au multe accesorii in executarea lucrarilor, cum ar fi solutie activator pentru membrana, tabla caserata care trebuie taiata si indoita conform planului de executie, fixari, utilaj specific cu aer cald manual si automat, membrana nearmata pentru executia detaliilor, prefabricate pentru strapungerile din acoperis.

Cere Oferta

Hidroizolatii cu membrane bituminoase

Hidroizolatii cu membrane bituminoase performante, cu o durata de viata foarte mare, dar si solutii mai putin performante, cu un cost mai mic. De obicei un beneficiar nu ar trebui sa se uite la pretul materialelor, pentru ca acesta este direct proportional cu calitatea lor, ci mai degraba ar trebui sa se uite sau sa negocieze pretul manoperei. Dar si o manopera profesionista presupune un timp de aplicare ceva mai lung, o executie mai minutioasa, o atentie mai mare la detalii mici si zone greu accesibile sau greu executabile calitativ, care duc automat la un cost mai mare pentru firma executanta.

Cere Oferta

Hidroizolatii cu membrane lichide

Aceasta solutie implica un cost mai ridicat, iar aplicarea se face doar dupa ce se asigura un strat suport drept, fin, uscat si rigid, fara rosturi neprelucrate si fara zone cu lucrari de constructie mari, deoarece atunci cand lucreaza constructia, de exemplu, metalica, in zonele de rosturi va aparea fisuri in timp. De aceea se recomanda prelucrarea lor cu un snur elastic, mastic poliuretanic, iar ulterior hidroizolarea cu membrana lichida armata cu panza elastica din poliester.

Cere Oferta

Urmareste Kirman Construct

Pagina de Facebook Canal de Youtube Profil Linkedin