Despre noi

 5 ani de EXCELENȚĂ în HIDROIZOLAȚII

KIRMAN înseamnă 5 ani de EXCELENȚĂ în HIDROIZOLAȚII în România, perioadă în care am ales cu meticulozitate furnizorii, partenerii cu care colaborăm și proiectele pe care ni le asumăm.

Suntem o echipă mică, bine sudată și instruită, pregătită să facă față oricărui proiect, având experiență atât cu reședințe personale cât și cu mall-uri, ansambluri rezidențiale, hoteluri și alte proiecte de anvergură.

Prioritatea noastră este calitatea, nu cantitatea, iar serviciile noastre sunt PREMIUM

Suntem conștienți de impactul asupra sănătății pe care îl poate avea o lucrare de hidroizolații făcută imperfect și de aceea noi alegem să facem SLOW WATERPROOFING, pentru efecte care durează. Noi mergem împotriva trend-ului ”rapid și ieftin”, care se  dovedește de cele mai multe ori nociv, pentru a seta noi standarde de calitate în piața de hidroizolații din România.

0 +
Proiecte finalizate
0 +
Clienti fericiti
0 +
ani de experienta
0 +
angajati

Folosim fiecare discuție pentru a înțelege mai bine nevoile clientului și pentru a-i explica implicațiile unei lucrări de hidroizolație, durata și riscurile, acolo unde acestea există. De asemenea, ne asumăm responsabilitatea unei garanții de 10, 15 sau 20 ani și verificarea obligatorie a proiectului la expirarea garanției. Pe parcursul garanției ținem legătura cu clienții noștri pentru orice informații și întrebări. 

Misiunea Kirman este de a ridica un semn de întrebare în legătură cu proiectele executate rapid și ieftin, de a educa și de a transmite informații valoroase despre probleme tehnice, greșeli de manoperă și pericolele ascunse pentru sănătate ale unei lucrări executate prost și astfel de a crea noi standarde de calitate în hidroizolații.

Valorile noastre

METICULOZITATE

Fiecare proiect este unic, de aceea ne dedicăm 100% și realizăm cu mare atenție fiecare proiect, cu focus pe nevoile clientului.

ETICĂ

Tratăm clienții și colaboratorii cu profesionalism, respectăm deadline-urile și bugetul impus și ne respectăm întotdeauna promisiunile.

RESPONSABILITATE

Atunci când începem un proiect, cea mai mare responsabilitate este siguranța clientului. Focusul nostru este ca proiectul să fie în primul rând durabil, și ne asigurăm de acest lucru cu vizite periodice.

Vrei să lucrăm împreună?