Hidroizolații cu membrane lichide poliuretanice

Recomandăm membranele lichide poliuretanice pentru zonele de detaliu, unde inchiderea sistemelor cu membrane sintetice sau bituminoase nu este posibilă. 

De asemenea, avantajele acestui tip de membrană sunt compatibilitatea sa cu multe tipuri de suprafețe, elasticitatea sa, permeabilitatea la vapori, întărire rapidă, rezistență la ploaie imediat după aplicare și permiterea stratului suport să respire.

De asemenea, un punct forte este că acest sistem, aplicat de profesioniști cu experiență ce sunt dispuși să ofere o calitate superioară, poate avea o longevitate de peste 30 de ani.

 

Aceste sisteme sunt extrem de sensibile la factorii climatici în procesul de aplicare, iar lucrarea respectivă se poate face doar câteva luni pe an, deoarece temperatura de aplicare este între 10-15 grade și până la maxim 25-30 grade, umiditate sub 5% și peste 10 grade a stratului suport. Dacă în straturile terasei există umiditate, dacă s-a infiltrat apă, membrană lichidă nu trebuie aplicată până nu se evaporă toata apa din substraturi, altfel sistemul va fi compromis, iar acest parametru poate fi verificat cu aparate speciale de măsurare a umidității în profunzime.

Vrei să lucrăm împreună?