Servicii profesionale de curățare și mentenanță terase

1. Evaluarea Inițială:

Specialiștii în întreținerea teraselor încep prin a efectua o evaluare detaliată a terasei pentru a identifica diversele tipuri de acoperiri și eventualele probleme sau necesități specifice pentru fiecare material.

2. Spălare și Curățare:

În funcție de tipul de acoperire, se utilizează tehnici și agenți de curățare adecvați pentru a îndepărta murdăria, algele, ciupercile și alți contaminanți. De exemplu, pentru membrana PVC, se pot folosi soluții blânde, iar pentru gresie sau piatră, se pot utiliza agenți de curățare speciali.

3. Curățare a Gresiei și a Pietrei:

Gresia și piatra necesită o atenție specială pentru a evita zgârierea sau deteriorarea suprafeței. Se pot utiliza soluții de curățare non-abrazive și tehnici delicate pentru a păstra aspectul și calitatea materialului.

4. Întreținere Deck și Lemn:

În cazul teraselor cu podele din deck sau lemn, se pot aplica tratamente speciale pentru a proteja împotriva degradării cauzate de expunerea la elemente și pentru a menține aspectul natural și durabilitatea lemnului.

5. Verificarea și Repararea Membranelor:

Pentru terasele cu membrane PVC, FPO, lichide sau bituminoase, se efectuează o inspecție atentă pentru identificarea eventualelor fisuri, perforații sau deteriorări. Se efectuează reparări la nevoie pentru a menține impermeabilitatea și funcționalitatea.

6. Tratamente de Protecție UV și Hidroizolare:

Pentru membranele expuse la soare, se pot aplica tratamente de protecție UV pentru a preveni decolorarea și degradarea cauzată de radiațiile solare. De asemenea, se poate efectua o hidroizolare suplimentară pentru a asigura impermeabilitatea în timpul ploilor intense.

7. Repararea și Înlocuirea Pieselor:

În funcție de necesități, se pot efectua reparații sau înlocuiri la nivelul accesoriilor și elementelor structurale ale terasei, cum ar fi balustradele, suporturile sau orice alt element afectat.

8. Finalizarea și Consultare:

Serviciile se încheie cu o revizuire generală a terasei și cu consultarea cu proprietarul pentru a asigura că toate nevoile au fost îndeplinite și că terasa arată și funcționează într-o stare optimă.
Este crucial să angajați specialiști cu experiență în întreținerea teraselor și să utilizați produse și tehnici adecvate pentru fiecare tip de acoperire pentru a prelungi durabilitatea și estetica terasei dumneavoastră.

Vrei să lucrăm împreună?